خبر روز

بهترین مطالب حوزه معماری و عمران و دکوراسیون داخلی -تکنولوژی - بازاریابی - پوشاک و اکسسوری

خبر روز

بهترین مطالب حوزه معماری و عمران و دکوراسیون داخلی -تکنولوژی - بازاریابی - پوشاک و اکسسوری

رفع نم و رطوبت را جدی بگیرید!!


یکی از چالش هایی که ساکنین ساختمان ها با آن مواجه می شوند رفع نم و رطوبت است که رایج ترین مشکلات ساختمان هاست و این مشکلات در محل های مختلفی مثل دیوارهای بیرونی ، سقف ، سرویس بهداشتی و حمام به وجود می آید.

 


 

برای حل این مشکل بزرگ می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید. علت به وجود آمدن نم و رطوبت را برای شما در کمترین زمان تشخیص می دهند و نم و رطوبت را رفع می کنند.


رفع نم و رطوبت دیوارهای خانه بدون خرابی و با روش ساده:


رطوبت یک مشکل جدی برای بسیاری از خانواده هاست. مخصوصا خانه هایی که در مناطق مرطوب قرار دارند. این رطوبت ها درصد بالایی دارند نزدیک به 60 درصد تا 70 درصد است که این درصد می تواند مشکلاتی را به وجود بیاورد.


رفع نم و رطوبت


 


هیچ چیز نگران کننده تر از داشتن نم و خیسی در نقاط خانه نیست که می تواند خانه های شما را خراب کند. این مشکل همیشه نیاز به تخریب نیست می توان خیلی زود راهکاری پیدا کرد و از تخریب جلوگیری کرد.


 


عوارض و تاثیرات منفی نم و رطوبت در خانه:


فقط به چند مورد اشاره می کنیم:

• مگس ها

• بوی بد

• باکتری ها و قارچ ها

• کپک های روی دیوار و گوشه های دیوار


بعضی از افراد تحمل این مشکلات را ندارند و خانه های با رطوبت بالا را ترک می کنند. کسانی که بیشترین رنج را می برند کسانی هستند که آلرژی و بیماری های تنفسی دارند.


به همین دلیل بسیار مهم است که به سرعت این نم و رطوبت را از بین ببرید. در متن های زیر توصیه هایی برای کمک به شما جمع آوری کرده ایم.


 


روش از بین بردن نم و رطوبت در خانه


تهویه:


این مهم ترین توصیه ما به شما است. شما باید همیشه در خانه خود تهویه داشته باشید. مخصوصا در مناطقی که رطوبت دارد. سعی کنید پنجره ها را تا جایی که ممکن است باز نگه دارید. اگر این کافی نیست می توانید از فن برای تازه نگه داشتن خانه استفاده کنید.


تهویه می تواند به حفظ فضای خاصی از خانه کمک کند که در آن هیچ رطوبتی نباشد. ولی با این حال خیلی زیاد از تهویه استفاده نکنید چون هوایی که نفس می کشید باید رطوبت لازم برای جلوگیری از بیماری و خشک نشدن بینی را داشته باشد.


 


منابع رطوبتی را تشخیص دهید:


اگر جایی از خانه شما رطوبتی است باید سعی کنید منبع آن را پیدا کنید. لوله های شکسته یا دارای نشتی در جایی که قابل مشاهده نیست. یا لکه هایی که روی دیوار دیده می شود.


رفع نم و رطوبت


 


به یاد داشته باشید که اگر این نشتی آب به زودی جلوگیری نشود وضیعت بدتر می شود. حتی باعث آب گرفتگی می شود. سپس خیلی سریع این مشکل را حل کنید.


 


استفاده از رطوبت گیر:


آیا می دانستید این کار هم جواب می دهد؟


چیزهایی که نیاز دارید یک ظرف کم عمق و یک کیلو نمک است. نمک را در ظرف بریزید و بعد از چند روز خواهید دید که چطور رطوبت را به خود می کشد.


نمک جذب رطوبت بسیار بالایی دارد. علاوه بر اینکه برای رفع نم و رطوبت از آن استفاده می شود می توانید از آن برای حذف لکه های لباس نیز از آن استفاده کرد. وقتی دیدید که نمک سیاه شده و رطوبت زیادی به خود جذب کرده باید نمک را عوض کنید.


 


ترفندهایی جدید برای جلوگیری از رطوبت:


روش های دیگر برای جلوگیری از رطوبت و پیشگیری از رسیدن به نم و رطوبت به توصیه های که در زیر آورده ایم توجه کنید:


• هنگام پخت و پز هود و هواکش را روشن کنید.

• هرگز درجه گرمای هیترو وسیله های گرمایشی تان را بیشتر از 20 درجه سانتی گراد نکنید. باعث ایجاد رطوبت در دیواره ها و دیگر جاها می شود.

• لباس های خود را در بیرون از خانه برای خشک کردن پهن کنید. رطوبت در کل خانه پخش می شود.

• گیاهان زیادی در یک جای خانه نگذارید. ممکن است موجب رطوبت شود که بخار از گیاهان به بیرون می آید.

• باید چیزهایی مانند روشنایی طبیعی و هوا را در خانه تان بررسی و چک کنید.

• شما باید درها و پنجره های خانه خود را جایی قرار دهید که آفتاب و نور خورشید به داخل خانه برسد.

• باید و سایل منزل و …. را طوری بچینید تا هوای منزلتان به راحتی در حال گردش باشد.


 


نم و رطوبت در دیوار ها و رفع آن:


رفع نم و رطوبت


 


برای رفع نم و رطوبت در هر قسمت از ساختمان اول باید علت آن را مشخص کنید تا مشکل را رفع کنید. سپس اقداماتی مثل ( عایق رطوبتی ، گچ و نقاشی دیوار ) را انجام دهید.


• برای تشخیص علت نشت رطوبت و آب موارد زیر را باید در نظر گرفت.

• اگر آب چکه کند به احتمال زیاد نشت از لوله فاضلاب و عایق رطوبتی است.

• مشاهده تغییرشدت نم یا چکه آب ، با بستن فلکه اصلی آب در تشخیص علت آن مفید است.

• استفاده نکردن از سرویس بهداشتی برای چند روز و مشاهده تغییر چکه و رطوبت می تواند به تشخیص علت کمک کند.

• رنگ آب و رطوبت دیوار می تواند کمکی برای پیدا کردن علت آن شود.


 


رطوبت دیوار سرویس بهداشتی:


در صورتی که لایه ایزوگام و یا قیرگونی سرویس های بهداشتی به درستی عمل کنند نباید رطوبت از سرویس های بهداشتی به بیرون نشت کند. بیشتر اوقات نشت رطوبت به دلیل اجرای نکردن درست کفشور به وجود می آید.


بین لوله کفشور و لوله فاضلاب باید کمی فاصله عرضی باشد. یعنی باید لوله کفشور کاملا داخل لوله فاضلاب کیپ شود.


 


برای رفع نم و رطوبت سرویس های بهداشتی چند راه کار وجود دارد:


1. ریختن دوغاب و پودر سنگ و سیمان سفید روی کاشی کف.

در این روش سیمان سفید الک شده و پودر سنگ را به نسبت 1 به 3 مخلوط کنید. ( 1 قسمت سیمان سفید و 3 قسمت پودر سنگ ).

با اضاقه کردن آب به این مخلوط ، دوغاب بسازید و روی بند کاشی های سرویس بهداشتی بریزید.

پس از 5 تا 10 دقیقه که دوغاب سفت شد ، آن را با کیسه یا پارچه از روی سطح کاشی پاک کنید.


 


استفاده از مواد شیمیایی برای درز کاشی ها:


وقتی بند کاشی ها پر باشد و نم به دیوار سرویس نشت کرده باشد، این احتمال وجود دارد که آب از بند کاشی ها عبور کرده است. برای رفع این مشکل موادی ساخته و در ابزار فروشی ها موجود است.


بعضی از این مواد عبارتند از:

ژیکا بام ، ژل آب بندی c2 ، مایع آب بندی و…

هر یک از این مواد به روش های درج در بشور خود استفاده می شوند.


 


تخریب کف سرویس . اجرای لایه قیرگونی یا ایزوگام:


در این روش کل کف سرویس تخریب شده و خارج می گردد و پس از اجرای لایه قیرگونی و یا ایزوگام جدید، مجددا کف را با سرامیک می پوشانند.


قبل از اجرای ایزوگام یا قیرگونی، باید ازعدم نشت آب از لوله ها مطمئن شد.


 


سوالاتی در مورد نم دیوار:


رفع نم و رطوبت


 


1- آیا نم دیوار دستشویی و حمام خود به خود برطرف می شوند؟ خیر، نم کشیدن دیوار علتی دارد که می تواند ، باز شدن بند کاشی ، خراب شدن ایزوگام ، و یا قیرگونی سرویس بهداشتی باشد، می دانیم که این دو مشکل خود به خود برطرف نمی شوند ، در نتیجه نم دیوار هم به خودی خود حل نخواهد شد.


2- با نم دیوار چه کار باید کرد؟ اول باید ، علت نم دیوار را تشخیص داد ، اگر ایراد از بند کشی باشد ، راه حل آن ساده تر از بقیه موارد است.


3- رفع نم و رطوبت دیوار چقدر هزینه دارد؟ اگر علت بندکشی باشد ، با کمتر از 100 هزار تومان می توان مسئله را حل کرد. اما اگر علت آن لوله و ایزوگام باشد ، نهایتا تا 1 میلیون تومان هزینه خواهد داشت.


4- آیا برای رفع نم و رطوبت دیوار، بهتر نیست اول بند کشی کاشی ها را مجددا آنجام دهیم؟ آیا استفاده از مواد بندکشی مخصوص کاشی می تواند مفید باشد؟ اگر علت نم و رطوبت دیوار، فقط بندکشی باشد ، این راه حل می تواند مفید باشد ، در غیر اینصورت ، بندکشی و مواد پلیمری برای بند کشی ، مشکل را حل نمی کند.


اگر مشکل نم و رطوبت از نشت و ترکیدگی لوله های آب باشد.


ممکن است در قسمتی از ساختمان شما یا ساختمان همسایگان شما ترکیدگی لوله اتفاق افتاده و باعث ایجاد رطوبت شده باشد.


نشت آب چیزی است که باید به شدت نگران آن باشید. یکی از دلایل تخریب ساختمان ها ، ترکیدگی لوله و نشت آب است. حتی ممکن است نشت آب بسیار جزئی باشد.


ولی به مرور زمان ، کم کم به صورت رطوبت و نم جذب دیوارها و همچنین شالوده ساختمان شده و اگر باعث تخریب ساختمان نشود حتما به گچ دیوارها و سقف ساختمان صدمه زده و در مواردی باعث ایجاد بوی نم و رطوبت در کل منزل بشود.


متخصصان و تعمیرکارن در مورد اطمینان از نبود نشت آب یا ترکیدگی لوله ، از دستگاه مخصوص نشت یاب آب استفاده می کنند. به وسیله این دستگاه می توان تشخیص داد که آیا در ساختمان شما یا همسایگان شما ، ترکیدگی لوله اتفاق افتاده است یا خیر. رفع نم و رطوبت در تخصص تشخیص کار می باشد.


 


اگر مشکل رطوبت و نم ساختمان از آب باران باشد.


بعضی اوقات به علت عایق کاری نامناسب و وجود سوراخ در سقف ، پس از بارش باران ، آب و نم به داخل ساختمان نفوذ می‌کند. در مواردی ممکن است هیچ نوع نشتی در ساختمان وجود نداشته باشد و علت نم و رطوبت از آب باران باشد.


اگر پیدا کردن منشا ایجاد نم و رطوبت در ساختمان مشکل است با پیدا کردن محل رسوخ آب باران به منزل می‌توان مشکل را حل کرد و نم ساختمان را برطرف کرد. اگر مشکل از باران است باید به سرعت آن را رفع کنید.


 


اگر مشکل رطوبت و نم ساختمان از لوله کشی ساختمان باشد.


حتی در بعضی مواقع مشکل رطوبت و نم ساختمان از سیستم لوله کشی و تاسیسات ساختمان است. در موارد زیادی وجود نقص در لوله کشی ساختمان باعث به وجود آمدن رطوبت و نم است. اگر مشکل این باشد باید آن را حل کرد.


• اشکال در سیستم لوله کشی فاضلاب منزل

• اشکال در کارگذاشتن روشویی

• اشکال در سیستم تخلیه فاضلاب وان حمام

• سیفون تخلیه فاضلاب لباسشویی

• سینک ظرفشویی

• سیستم تخلیه توالت


 


و مشکلات مختلف دیگر که ممکن است در هر جایی از ساختمان به وجود بیاید. با پیدا کردن مشکل می‌توان اقدام به رفع نم و رطوبت را انجام داد. رفع نم و رطوبت ساختمان باید پس از رفع نشتی لوله انجام شود


 


چرا خانه های قدیمی بیشتر در معرض نم و رطوبت هستند؟


بسیاری از خانه های شهری به دلیل ساخت و ساز غیر اصولی و رعایت نکردن نکات فنی عایق بندی ، یا عدم استفاده از مواد و مصالح مناسب و یا قدیمی بودن منزل دچار نم در سرویس ها و آشپزخانه می شوند. در صورتی که رفع نم و رطوبت سرویس ها به موقع انجام نشود خسارت زیادی را به خانه های شما وارد می کند.


 


روند کاری سرویس کاران سایت تشخیص کار در نشت یابی و رفع نم و رطوبت


متخصصان برای رفع نم و رطوبت منزل شما ابتدا با دقت محل مورد نظر را بررسی می کنند تا نوع نم زدایی مشخص شود . در صورتی که این نم به صورت جزئی باشد با استفاده از مواد عایق بندی اقدام به رفع نم و رطوبت محل می کنند .


رفع نم و رطوبت


 


به طور مثال ممکن است سرامیک های کف سرویس های بهداشتی یا آشپزخانه به طور مناسبی به هم متصل نشده باشند و عایق بندی درستی مخصوصا در کناره های دیوار و گوشه ها انجام نشده باشد و با شستشوی کف ، آب از این منافذ به زیر سرامیک ها نفوذ کرده و به مرور زمان باعث ایجاد نم و رطوبت در کف می شود.


 


خدمات سایت تشخیص کار در رفع نم و رطوبت


در این مقاله برای شما شرح دادیم که چطور می توانید از نم و رطوبت منزل و…. جلوگیری کنید یا آن را رفع کنید. اگر خانه های شما دچار نم و رطوبت شده و نمی دانید که این نم از کجا به وجود آمده و می خواهید این نم را از بین ببرید می توانید از متخصصان با تجربه ما کمک بگیرید.


با شماره تماسی که در زیر درج شده می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید و مشکل خود را برای آن ها بگویید. در زمان خیلی کم آن ها می توانند در محل مورد نظر شما بیایند و با مشخص کردن علت آن مشکل نم و رطوبت شما را حل کنند.


 


منتظر تماس شما هستیم


متخصصان ما به صورت 24 ساعته برای خدمات تشخیص ترکیدگی لوله و رفع نم و رطوبت آماده هستند. متخصصان ما در سراسر تهران و استان البرز و شهرستان ها خدمات رسانی می کنند.


گردآوری: سایت تشخیص کار

https://tashkhiskar.com/fix-and-moisture/

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.